Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats
Sub Page Listing Image

Onderhoud & reparatie

Alle automerken zijn welkom in bij Auto- en bandenservice Th. Slaats BV. Niet alleen voor APK-keuringen en banden maar ook voor regulier onderhoud, seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat, storingen, diagnoses en alle andere reparaties.

Sub Page Listing Image

Storingsdiagnose

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes.

Sub Page Listing Image

Uitlijnen

Uw auto uitlijnen is van belang voor een goede weglegging. Bovendien bespaart u op uw brandstofverbruik en gaat u slijtage van de banden tegen. Naast een kostenbesparing is het bovendien ook een stuk veiliger.

Sub Page Listing Image

Bandenservice

De juiste banden zorgen voor de veiligheid in het verkeer. Tijdens de zomer en winterperiode is dit van belang. Het is tenslotte de enige plaats waar er contact is met het wegdek.

Sub Page Listing Image

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Auto- en Bandenservice Th. Slaats BV in Geldrop. Niet alleen bij grote, maar ook bij kleine schadegevallen is het raadzaam om dit te laten controleren.

Sub Page Listing Image

APK-keuring

De APK-keuring bestaat in Nederland sinds 1985. Dankzij de APK-keuring is het een stuk veiliger geworden op de Nederlandse en Europese wegen.

Sub Page Listing Image

Airco-service

De airconditioning in de auto is bijna niet meer weg te denken. Jaarlijks groeit het aantal auto's met airco nog steeds. Intussen is ongeveer 70% van de personenwagens en een toenemend deel van de bedrijfswagens met airconditioning uitgerust.

Morgen Internet  Zorgeloos Light website